O nama

"AEM" Auto elektronika Milojković Vam nudi visoku preciznost individualnog podešavanja za sve tipove ecu, dizel ili benzinske motore. Naš tim je grupa profesionalaca koja ima više od 10 godina iskustva u optimizaciji ECU motora.

Naše iskustvo govori za sebe - to je više od 300 modifikovanih vozila svake godine. U mogućnosti smo da vam ponudimo moćne mapne pakete i chiptuning datoteke za svaki automobil na tržištu. Sav rad je u potpunosti garantovan pismeno.

Nudimo vam mir sa šestomesečnim garancijom / 10.000 km garancije na sve servise koje isporučujemo. Delove i usluge koje pružamo pokriveni su garancijama.

Redovno servisiranje i podešavanje osigurava održavanje vašeg vozila u vrhunskom stanju i ekonomičan rad. Vaš korisnički priručnik sadrži preporučene intervale za podešavanje vašeg vozila. U pravilu, starija vozila sa neelektričnim paljenjem treba podešavati svakih 5.000 do 10.000 km ili jednom godišnje. Novija kola, sa elektronskim paljenjem i sistemima za ubrizgavanje goriva mogu ići i do 20.000 do 50.000 km bez potrebe za podešavanjem. Možemo da proverimo da li vaše vozilo radi sa maksimalnom efikasnošću.

Vaše vozilo će biti stručno servisirano i popravljeno od strane potpuno kvalificiranih tehničara. Na Vašem vozilu će se koristiti samo originalni dijelovi, a servisiranje će se vršiti isključivo u skladu s priručnikom proizvođača.

Mi koristimo samo kvalitetne delove na vašem vozilu i uvijek možemo osigurati konkurentne cene naših delova i usluga. AEM auto elektronika Milojković je opremljena najnovijom EFI kompjuterskom dijagnostičkom opremom koja vam pruža sve usluge i stručnost specijalističkog EFI servisnog centra.

Možemo precizno dijagnostifikovati i popraviti svaki EFI problem kako bismo vratili snagu i ekonomičnost vašem vozilu.

Kao deo naše svestrane dijagnostičke usluge EFI, nudimo vrhunsko testiranje i čišćenje EFI ubrizgivača goriva. To nam omogućava da sa apsolutnom sigurnošću dijagnostifikujemo stvari kao što su curenje brizgaljki, loši obrasci raspršivanja, elektronski oštećeni injektori, mehanički oštećeni injektori, slabe povratne opruge, razlike u prstenastim bušotinama, razlike u namotaju solenoida i mnogo više. Injektori moraju biti očišćeni kako bi mogli pravilno raditi.

Problem? Tuniramo svaki auto.


  • Dušan Milojković - vlasnik
    Naš servis je opremljen najnovijom  EFI kompjuterskom dijagnostičkom opremom koja vam pruža sve usluge i stručnost specijalističkog EFI servisnog centra. Možemo precizno dijagnostifikovati i popraviti svaki EFI problem kako bismo vratili snagu i ekonomičnost vašem vozilu.
    Dušan Milojković - vlasnik
  • Dušan Milojković - vlasnik
    Naš servis  ima svu modernu opremu kao i stručnost potrebnu da bi se Vaše vozilo uspešno servisiralo i tuniralo da radi punim kapacitetom.
    Dušan Milojković - vlasnik
 

Naš servis Vam stoji na usluzi za sva pitanja i nedoumice koje imate vezano za vaše vozilo, njegovo servisiranje i tuniranje.